Tel: 078 325 779

contact@pokanizasvadba.mk

Slide 1 Slide 1 Slide 2 Slide 1

1: КОНТАКТ

Можете да не посетите во нашето креативно студио, во ТЦ Буњаковец на 1 спрат, над кафе барот Венеција. Работиме со претходно закажување или доволно е само да нѐ исконтактирате на телефон.

2: ОДОБРУВАЊЕ

Откако ќе го направиме дизајнот на Вашата покана, ќе Ви го испратиме на одобрување и доколку нема корекции од Ваша страна, веднаш се почнува со изработка.

3: ИЗРАБОТКА

Поканите се изработуваат на професионален начин до најситниот детаљ. Вашата насмевка е наше најголемо задоволство.

Големиот ден, денот на Вашата венчавка и свадба се ближи... Најавете го овој посебен настан со стил. Поканете ги Вашите најблиски со уникатно дизајнирани покани кои ќе ги паметат засекогаш! Сега конечно имате можност вашите покани да бидат токму онакви какви што сте ги замислиле. Погледнете ги подолу поканите кои што нашиот тим ги изработува со посебно внимание на секој детаљ. Димензијата, бојата, хартијата и дизајнот повеќе не се ограничување. Доколку сакате вашата венчавка да биде буквално незаборавна, препуштете ни нам да ви ги направиме и бројките за на маса, картичките за пријатна вечера, кутивчињата за бонбони, менијата за масите и сите други елементи кои би ја направиле вашата свадба тематска и уникатна. Погледнете и што зборуваат нашите клиенти за нас бидејќи тие се нашата најдобра реклама

-->