АЈДЕ ДА НАПРАВИМЕ ЗАЕДНО НЕШТО УНИКАТНО

+389 78 325 779

multimedia (1)

contact@pokanizasvadba.mk

Откако ќе го нарачате Вашиот омилен производ и се резервираат средства од Вашата картичка, ние ќе ви испратиме формулар кој ќе треба да го пополните. Нашиот тим од реномирани дизајнери ќе го персонализира производот и испрати за одобрување.

Откако ќе се финализира дизајнот, се праќа на доработка. Кога производот ќе биде готов, се пакува соодветно и се врши бесплатна достава до вашата наведена адреса. Откако ќе ни потврдите дека нарачката сте ја примиле, дури тогаш средствата ќе ви бидат авторизирани, со тоа ви даваме гаранција дека нарачаните прозводи ќе ги добиете со сите карактеристики како што се опишани и во дадениот рок.

Низ целиот процес сме во постојан контакт 🙂

За квалитетот на изработката не треба да се грижите, бидејќи работиме со голема љубов и посветеност.