ПРАШАЊА ВО ВРСКА СО ДИЗАЈНОТ И ИЗРАБОТКАТА

Да, секако дека може. Целиот дизајн е флексибилен и може да се прилагоди на вашите замисли.

Да, може да се направат промени и во димензијата и во формата, но во тој случај постои можност да варира и цената на поканата.

Поканите најчесто се изработуваат за 7 до 10 дена од одобрување на дизајнот за печатење. Секако, доколку се прави нов дизајн, имајте во предвид дека за тоа е потребно повеќе време, минимум две недели само за дизајнот.

Од досегашносто искуство кое досега сме го имале за вакви случаеви, секогаш излегувало дека многу повеќе време ни одзема самата техничка подготовка на вашиот готов дизајн за печатење, отколку самите да го направиме одново. Затоа, најнапред мораме да видиме за што станува збор, па потоа да одговориме поконкретно на вашето барање. Се со цел да се заштеди на време и да се добие саканиот производ.

Не само бројчиња, туку се што сакате може да се направи од истата тема: од бројки за на маса, картички за пријатна вечера, персонализирани кутивчиња со бонбони, персонализирани чоколадца, банер за Добредојде, декоративни знаменца, позадина за фотографирање итн…

ПРАШАЊА ВО ВРСКА СО НАРАЧКА И ДОСТАВА

Vestibulum a fringilla scelerisque ante nisl id taciti parturient praesent suscipit mi at id vestibulum cum vel purus suspendisse egestas ad aenean a penatibus urna.Dignissim senectus metus sodales euismod.

Proin vel nunc non curabitur nullam suspendisse potenti lacinia in duis neque tempor a felis sit parturient placerat suspendisse primis.

Condimentum parturient aenean aliquam quis auctor dictumst condimentum nec ad non urna accumsan hendrerit pretium potenti adipiscing adipiscing a sapien hendrerit ullamcorper accumsan risus mi et porta.

Ac et condimentum potenti condimentum.

A faucibus leo auctor scelerisque sit torquent non ligula maecenas a suspendisse fermentum habitant aliquet consectetur mi ad nisl himenaeos elementum lobortis ornare ac adipiscing leo condimentum consectetur nibh laoreet.

Dictum a elit ridiculus odio montes.

Enim adipiscing commodo vestibulum condimentum parturient vulputate gravida phasellus scelerisque tellus lobortis scelerisque hac metus tincidunt mi.

Vestibulum vestibulum parturient inceptos scelerisque neque a facilisis posuere sem ullamcorper scelerisque ac.

Dignissim id a at adipiscing aptent nunc a dui dis quis est arcu parturient conubia lacinia adipiscing pulvinar nullam mi etiam leo molestie at elementum.

Quis nam per sem facilisis a a parturient consectetur mauris scelerisque parturient adipiscing pretium ac eget consectetur.

Condimentum nascetur sagittis eu himenaeos pharetra natoque bibendum pharetra nec vel a turpis dis phasellus ultrices sapien.