Showing all 9 results

Show sidebar
New
Close

Елегантна со пердув

45 ден

Покана со димензија 12 х 17, еднострано печатена на 230 гр. бисерен моден картон. Се аплицира на бланко картичка од

Close

Модернистичка

40 ден

Покана со димензија 13 х 18, еднострано печатена на 230 гр. структуриран моден картон. Се аплицира на бланко картичка од

New
Close

Ројал

25 ден

Елегантна и класи

Close

Компромис

50 ден

Одлична комбинација од две желби: жолто гранче и велосипед.

New
Close

Блеска со својата убавина

75 ден

Совршена

New
Close

Пердуви во бордо со втисната златна фолија

100 ден

Софистицирана и совршена покана

New
Close

Стилска

50 ден

со минималистички пристап

Close

Снегулка

45 ден

со бордо комбинација

Close

Покана со отисоци

50 ден

Во боја по ваш избор