Showing 1–12 of 17 results

Show sidebar
New
Close

Зелени гранчиња

35 ден

Покана со димензија 12 х 17, еднострано печатена на 300 гр. структурирана хартија. Доаѓа во комплет со натур плико. Во

Close

Издлабено срце

55 ден

Вашите иницијали, силно врежани во кората на една бреза.

Close

Љубовно писмо на машина за чукање

45 ден

„Прв пат кога те видов се заљубив, а ти се насмевна затоа што знаеше.“

Close

Пурпурни рустични цветови

40 ден

што се прелеваат

New
Close

Во свој стил

75 ден

Типографска

Close

Зимски цветен венец

30 ден

Покана со димензија 8 х 17, еднострано печатена на 300 гр. мат картон, која се декорира со конопче и мала

New
Close

Монограм во венец

30 ден

Покана со димензија 12 х 17, печатена на 230 гр. бисерен моден картон, декорирана со трака или со плико по

Close

Рустична со тиркиз цветови

30 ден

Покана со димензија 12 х 17, еднострано печатена на 300 гр. структуриран моден картон, која се декорира со конопче и

New
Close

Рустична со фотографија

40 ден

Преубав спомен за вашите гости

Close

Патокази

30 ден

Каде и да тргнете, љубов да најдете

Close

Цветен венец со пердув

30 ден

Раскошен цветен венец, збогатен со по некој пердув, обоен во прекрасни тонови.

Close

Уникатна и модерна

45 ден

Дефинитивно уникатен избор за креативни луѓе. Слатко спакувана покана и интересен начин.